Elérhetőségeink

A legközelebbi Groupama Garancia pont megtalálásához kérjük, kattintson ide. További elérhetőségek: szerződéses javítók, segélyhívók.

Online időpontfoglalás

Online időpontfoglalónk segítségével gyorsan és kényelmesen intézheti biztosítási ügyeit a megjelölt ügyfélszolgálatainkon.

Kárbejelentés

Gépjármű-, lakás és egyéb vagyon károk, személy-biztosítási esemény bejelentése. Hasznos tudnivalók.

Szerződéses javító partnerek

Országos partnerszerviz hálózattal igyekszünk
a lehető legtöbb segítséget megadni Önnek a gyors kárelhárításhoz.

Írjon nekünk!

Ügyfélszolgálatunk elektronikusan is Ügyfeleink szolgálatára áll. Általános információkkal, kérdésekkel kapcsolatban írjon nekünk!

Adatváltozás bejelentése

Megváltoztak adatai? Kérjük, ne feledje, hogy adatai megváltozását biztosítási szerződéseiben is módosítani szükséges.

Multipont

Ügyfeleink a biztosításokért fizetett díjak után pontokat gyűjthetnek, valamint biztosításaikat már Multipont pontjaikkal is fizethetik.

Ügyintézési Tájékoztató

Összegyűjtöttük a kárrendezéssel, kárkifizetéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és az azokra adott válaszokat.

Irány a wellness!

Most érdemes Felfedező Utasbiztosítást kötni személyesen az OTP Bank fiókjaiban vagy telefonon az OTP Bank telefonos szolgáltatásán keresztül!

Küldés

Kapcsolódó linkek

Szolgáltatási Garancia

Garantáljuk,

hogy a megha-tározott lakossági lakás- és casco biztosítási károkat a jogosultság megállapításától számított 10 munkanapon belül lezárjuk.

Ügyfélpanaszok kezelése

Továbblépve

megismerkedhet a Groupama Garancia Biztosító Ügyfélpanasz-kezelési Szabályzatával, valamint a Panaszkezeléssel kapcsolatos útmutatónkkal.

Hasznos tipp

Kímélje meg magát a csekkbefizetéssel járó sorban állástól, takarítson meg pénzt, időt és fáradtságot! Amennyiben biztosítási díját lakossági folyószámláról, csoportos beszedési megbízás keretében egyenlíti ki, díjkedvezményben részesül. E kedvező és kényelmes díjfizetési lehetőség igénybevételéhez nem kell mást tennie, mint jelezni igényét és módosítani szerződését, melyhez munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget.

A Groupama Garancia Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 16 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.